Đoković: Ponoviću ovogodišnje rezultate i u 2012.

Izvor: Sportski Žurnal, 17.Dec.2011, 20:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković: Ponoviću ovogodišnje rezultate i u 2012.

Najbolje rangirani svetski igrač Novak Đoković izjavio je da veruje da u 2012. može da ponovi fantastične rezultate koji su mu ove doneli prvo mesto na ATP listi i tri gren slem trofeja.

Zašto da ne? Ne postoji nijedan razlog da ne budem optimista. Moram da verujem u sebe i svoje kvalitete i da mogu da ponovim ovogodišnje rezultate. Znam da će to biti neverovatno teško, ali ništa nije nemoguće – rekao je Đoković novinarima u Abu Dabiju. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal <<
Srpski teniser će 29. decembra u tom gradu igrati na egzibicionom turniru. On je ponovio da je do sjajnih rezultata ove godine došao ponajviše zahvaljujući psihičkoj pripremi i snazi:
Nije logično da na samom početku karijere budete potpuno spremni. Svakome je potrebno vreme da se razvije, a mora i mnogo da se radi. Trebalo mi je četiri, pet godina da sazrim i dovedem svoju igru na nivo na kojem ću moći da osvajam najjače turnire.
Ove godine Đoković je zabeležio 70 pobeda i samo šest poraza, a na ATP turnirima je zaradio rekordnih 12,6 miliona dolara, a ocenio je i da ima još dosta mesta za napredak u igri:
Ima još mnogo prostora za to. Glavni cilj mi je osvajanje još gren slem titula. Potrebno je da zadržim sadašnji nivo, možda da popravim nekoliko udaraca.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đoković veruje u sebe

Izvor: NoviMagazin.rs, 17.Dec.2011

Najbolje rangirani svetski teniser Novak Ðoković izjavio je da veruje da u 2012. može da ponovi fantastične rezultate koji su mu ove godine doneli prvo mesto na ATP listi i tri gren slem trofeja.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Novak: ''Gren slem titule prioritet, mogu da budem najbolji na svim podlogama''

Izvor: Sportske.net, 17.Dec.2011

Đoković svestan težine zadatka koji je pred njim u 2012. godini, ali veruje da može da ponovi rezultate slične onim iz protekle sezone. Naglašava da je u odnosu na prethodnih nekoliko sezona sada nzačano napredovao na psihološkom planu.

Nastavak na Sportske.net...

Đoković: Mogu da ponovim rezultate iz 2011.

Izvor: BanjalukaLive.com, 17.Dec.2011

Najbolje rangirani svjetski teniser Novak Đoković izjavio je danas da vjeruje da u 2012. može da ponovi fantastične rezultate koji su mu ove godine donijeli prvo mjesto na ATP listi i tri gren slem trofeja. - Zašto da ne? Ne postoji nijedan razlog da ne budem optimista. Moram da vjerujem u sebe...

Nastavak na BanjalukaLive.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.