Đoković: Olimpijsko selo  jedinstvo, snaga, ponos

Izvor: B92, 07.Avg.2016, 13:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković: Olimpijsko selo " jedinstvo, snaga, ponos

Prvi reket sveta Novak Đoković bio je oduševljen atmosferom u Olimpijskom selu u Rio de Žaneiru.

Srpski teniser je prvih nekoliko dana u Riju bio smešten u selu kako bi proveo što više vremena sa ostalim sportistima tokom prilagođavanja okruženju.

Uoči nastupa na Igrama je odlučio da se premesti u apartman u kojem je britanski teniski tim kako bi imao "više privatnosti i prostora >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << dok trenira".

„Mogu samo da zamislim sa koliko strasti navijate za svoje timove i vašu zemlju gde god da ste. Boraveći u Olimpijskom selu sam mogao u potpunosti da osetim i poistovetim se sa koliko ljubavi i požrtvovanosti svaki sportista ovde brani boje svoje zemlje. Obožavam taj osećaj jedinstva, snage snova i vere, energiju i ponos koji svi delimo jedni sa drugima promovišući najbolje od sporta. Samo sam hteo da vam se javim i zahvalim što delite olimpijske vrednosti sa svima nama ovde“, napisao je Đoković na društvenoj mreži Fejsbuk.

On je u paru sa Nenadom Zimonjićem izborio plasman u drugo kolo, a nastup u singlu počinje duelom sa Huanom Martinom del Potrom.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na B92...






Povezane vesti

(FOTO) NOLE PORUČIO IZ OLIMPIJSKOG SELA: Obožavam taj osećaj jedinstva, snova i vere!

Izvor: Kurir, 07.Avg.2016

...Svoje ipresije podelio je sa pratiocima na društvenim mrežama.."Mogu samo da zamislim sa koliko strasti navijate za svoje timove i vašu zemlju gde god da ste! Boraveći u Olimpijskom selu sam mogao u potpunosti da osetim i poistovetim se sa koliko ljubavi i požrtvovanosti svaki sportista ovde...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.