Đoković: Odigrao sam mnogo bolji meč nego u prethodnoj rundi

Izvor: Blic, 03.Okt.2012, 19:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković: Odigrao sam mnogo bolji meč nego u prethodnoj rundi

Novak Đoković je rutinski pobedio Karlosa Berloka u osmini finala Kina opena, zbog čega je i sam izrazio zadovoljstvo nakon prolaska u četvrtfinale turnira u Pekingu.

Đoković je u prvom kolu igrao tri seta sa Mihaelom Bererom, ali protiv Argentinca se njegov prolazak nijednog trenutka nije dovodio u pitanje pošto je slavio sa 6:1, 6:3.

"Pobedio sam, što je za mene najbitnije. Odigrao >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << sam odličan meč, mnogo bolji nego onaj u prvoj rundi. Na kraju je bilo nekoliko zanimljivih poena i gemova za publiku, trebalo je da bolje odradim posao i ranije završim meč. Ipak, na kraju je pobeda jedino što je bitno", rekao je Đoković.

Srpski teniser će se za polufinale boriti sa Jirgenom Melcerom.

Povezane vesti: Novak kao tajfun protiv Berloka, pobeda za četvrtfinale Pekinga

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Novak: Igrao sam mnogo bolje nego na startu turnira

Izvor: Vesti-online.com, 03.Okt.2012

Novak Đoković je rutinski pobedio Karlosa Berloka u osmini finala Kina opena, zbog čega je i sam izrazio zadovoljstvo nakon prolaska u četvrtfinale turnira u Pekingu...Trebalo je ranije da završim meč, ali zadovoljan sam - Novak Đoković.. ..Đoković je u prvom kolu igrao tri seta sa Mihaelom...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.