Novak startuje u Pekingu

Izvor: B92, 02.Okt.2012, 02:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novak startuje u Pekingu

Drugi reket sveta Novak Đoković počinje u utorak napad na titulu na Otvorenom prvenstvu Kine u Pekingu.

Prvi rival našem teniseru biće Nemac Mihael Berer, trenutno 123. igrač na ATP listi. Ako eliminiše Berera, Đoković će u osmini finala igrati protiv Argentinca Karlosa Berloka.

Đoković i Berer su se do sada sastajali samo jednom, u prvoj rundi Vimbldona 2008. godine kada je Đoković slavio >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u četiri seta.

Drugi reket sveta je na tom turniru postavljen za prvog nosioca i pred njim je lak žreb, pošto bi najteži protivnici do finala mogli da mu budu Ukrajinac Aleksandr Dolgopolov i Marin Čilić, ali je Hrvat već eliminisan.

U slučaju prolaska u finale, Đoković bi projektovanim žrebom mogao da se sastane sa Špancem Davidom Fererom, ali se u toj polovini, između ostalih, nalaze i Francuz Žoi-Vilfred Conga, te Tomi Has iz Nemačke.

Televiziji B92 prenosiće Kina Open od četvrtka.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Novak u tri seta do osmine finala

Izvor: B92, 02.Okt.2012

Srpski teniser Novak Đoković trenutno igra meč prvog kola turnira u Pekingu protiv Nemca Mihaela Berera. Rezultat je 1:1 u setovima, 4:1 u trećem za Novaka...Njih dvojica su se do sada sastali samo jednom, na Vimbldonu 2008. godine, kada je Novak slavio u četiri seta...Pobednik tog duela u narednoj...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.