Đoković: Ne mešam se u politiku i nisam nikog podržao

Izvor: BKTV News, 19.Maj.2012, 17:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković: Ne mešam se u politiku i nisam nikog podržao

Najbolji svetski teniser Novak Đoković objavio je u petak na svom &Fejsbuku' da ne želi da ima nikakve veze sa politikom, dok god se bavi profesionalnim sportom.
Pojavljivanje Novakovog oca Srđana na jednom političkom skupu izazvao je zanimanje javnosti, jer je on do sada isticao da ne >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << želi da se meša u politiku.
I Novak je na to imao komentar, pa se preko 'Fejsbuka' oglasio iz Rima.
'Ponoviću ono što sam već mnogo puta rekao. Potpuno sam apolitičan i ne želim da budem povezivan sa bilo kojom strankom ili nekim političkim pojedincem. Celog života igrao sam za Srbiju, svoju zemlju, i tako će biti dok sam profesionalni sportista', poručio je Đoković.
Svetski broj jedan je na Masters turniru u Rimu, gde brani titulu, pobedio Francuza Žoa-Vilfreda Congu sa 2:0 u setovima i plasirao se u polufinale.
Novak se u borbi za finale večeras od 20 sati igrati protiv Švajcarca Rodžera Federera, a prethodno u prvom polufinalnu igraju Španci Rafael Nadal i David Ferer.
Izvor: vesti online
Tweet

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.