Đoković: Najvažnije je da pred poslednji dan imamo prednost

Izvor: Blic, 09.Jul.2011, 21:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković: Najvažnije je da pred poslednji dan imamo prednost

Najbolji svetski teniser i osvajač Vimbldona Novak Đoković doživeo je poraz u dublu sa Nenadom Zimonjićem u okviru četvrtfinala Dejvis kupa protiv Švedske.

Novak je iznenadio publiku u Halmštadu, još više navijače igrom koja nije bila na njegovom a ni na nivou Nenada Zimonjića.

"Očekivao sam od >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << sebe da ću se bolje prilagoditi ritmu prilikom riterna. Jedno od mojih glavnih oružja nije funkcionisalo i zato sam slabo vraćao udarce, a i oni su sjajno servirali. Ipak, ulazimo u treći dan s prednošću od 2:1 što je najvažnije i u nedelju ćemo pokušati da ovaj duel završimo uspešno", rekao je Đoković.

Selektor Dejvis kup selekcije Srbije Bogdan Obradović nije bio zabrinut zbog poraza.

"Duh i pozitivna atmosfera u našem timu nije pala. Znali smo da pobeđujemo i kada smo u drugom danu gubili sa 2:1 i da se izvlačimo iz mnogo gorih situacijia. Mislim da nam je budućnost svetla", rekao je Obradović.

U nedelju bi prema rasporedu trebalo prvo da se sastanu Novak Đoković i Mihael Rideršted, a nije poznato ko će biti rival Viktoru Troickom pošto povređeni Elesković sigurno neće igrati.

Pobednik ovog duela igraće u polufinalu Dejvis kupa protiv Argentine.

Povezane vesti: Elesković: Jedan sam od retkih koji je pobedio Đokovića Obradović: Svi su željni nastupa; Enkvist: Oduševljen sam srpskim teniserima Novak otputovao za Švedsku Novak: Nema svađa u TSS, moj otac ne želi funkciju Conga: Meč Đokovića i Monfisa je sudar divova!
Pogledaj vesti o: Tenis,   Nenad Zimonjić

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.