Izvor: Luftika.rs, 08.Jul.2020, 13:51

Đoković: Mora neko da padne i bude glavni krivac za sve

Najbolji teniser sveta Novak Đoković imao je prvi trening nakon pozitivnog testa na koronavirus. Poslednji testovi pokazali su da je Novak negativan na Covid-19, pa je tim povodom otkrio i svoje buduće planove.
Podsetimo, najbolji srpski sportista već neko vreme nalazi se na meti kritika brojnih svetskih medija.
„U poslednje vreme vidim samo kritike, mnoge zlonamerne. Očigledno da postoji nešto više od te kritike, kao da postoji neka agenda, kao da je lov na veštice. >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << Mora neko da padne, neka ličnost, neko veliko ime da bude glavni krivac za sve…“, rekao je Đoković za „Sportski žurnal„.
Prokomentarisao je kratko i to na kojima turnirima hoće, odnosno neće učestvovati.
„Još ne znam da li ću igrati na US openu. Vašington sigurno ne igram, Sinsinati u planu. Učešće na Garosu zasad sigurno, a u planu i Madrid i Rim, dodao je Novak.
Hranila sam se kao Đoković i neću NIKAD VIŠE!

Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Tenis

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.