NAŠ ŠAMPION SE VRATIO: Evo gde je Đoković odradio prvi trening posle pauze zbog korona virusa

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Jul.2020, 20:55

NAŠ ŠAMPION SE VRATIO: Evo gde je Đoković odradio prvi trening posle pauze zbog korona virusa

Opet na “svome”.

Posle dve nedelje provedene u samoizolaciji, pošto je bio pozitivan na korona virus, Novak Đoković je počeo da trenira. Najbolji teniser sveta odradio je trening na Dorćolu, na terenu svog teniskog kompleksa, na kojem je i održan “Adrija tur”.

Đoković je poslednji put uzeo reket u ruke u Zadru, kada je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << odloženo finale humanitarnog turnira zbog zatraze među teniserima i pojedinim članovima njihovih porodica.

Novak se zatim testirao u Beogradu, a pošto su supruga Jelena i on bili pozitivni, morao je na prinudnu pauzu. Srećom, virus nije uzeo maha kod srpskog asa, pa je odmah po ozdravljenju mogao na teren.

Our champion is back on the court.🚀 . Naš šampion se vratio na teren. 🚀 ———— #novakdjokovic #novak #novaktenniscenter #trening #tennis #sport #beograd

A post shared by Novak Tennis Center (@novak.tennis.center) on Jul 7, 2020 at 10:48am PDT
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Novak Đoković finale

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Korona je za Đokovića prošlost: Novak ponovo na terenu

Izvor: Večernje novosti, 07.Jul.2020

Najbolji teniser sveta Novak Đoković trenirao je na terenu svog teniskog centra na Dorćolu Najbolji teniser sveta Novak Đoković odradio je danas prvi trening posle oporavka od korona virusa.Svetski broj 1 trenirao je na terenima svog TC "Novak" na Dorćolu.Đoković nije igrao...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.