Korona je za Đokovića prošlost: Novak ponovo na terenu

Izvor: Večernje novosti, 07.Jul.2020, 22:13

Korona je za Đokovića prošlost: Novak ponovo na terenu

Najbolji teniser sveta Novak Đoković trenirao je na terenu svog teniskog centra na Dorćolu Najbolji teniser sveta Novak Đoković odradio je danas prvi trening posle oporavka od korona virusa.Svetski broj 1 trenirao je na terenima svog TC "Novak" na Dorćolu.Đoković nije igrao tenis posle turnira "Adria Tour" u Zadru. Samo dva dana kasnije, pozitivan test na Covid-19 >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << imao je i sâm Đoković, kao i njegova supruga Jelena.Njih dvoje su se ubrzo "povukli" u izolaciju, da bi desetak dana kasnije uradili novo testiranje, koje je pokazalo negativan rezultat na koronavirus.Đoković još uvek nije napravio raspored za nastavak sezone, a on će u mnogome zavisiti od organizatora US opena i njihovih odluka u vezi sa merama i protokolima, koje igrači treba da poštuju ukoliko žele da nastupe.
Pogledaj vesti o: Coronavirus,   Tenis

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Novak i otvorio dušu - O učešću na US Openu i rasporedu na jesen! (foto)

Izvor: Sportske.net, 07.Jul.2020

Šampion konačno tamo gde i pripada - na terenu. A gde će igrati na jesen?..Najbolji teniser sveta Novak Đoković trenirao je na terenu svog teniskog centra na Dorćolu...Nakon što je proveo određeni period u izolaciji zbog koronavirusa, Đoković se vratio treninzima...Inače, Novak nije igrao...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.