Đoković: Masters i Dejvis kup najvažniji

Izvor: Sportski Žurnal, 12.Okt.2010, 17:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković: Masters i Dejvis kup najvažniji

Najbolji srpski teniser Novak Đoković izjavio je da za njega dva turnira do kraja sezone imaju posebnu važnost.
-Do kraja sezone ostalo je još dosta turnira. Za mene su dva najvažnija: Masters kup u Londonu i finale Dejvis kupa, koje se, složićemo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << se, ne igra baš svake godine. Srbija živi za duel protiv Francuske – rekao je Đoković.
Đoković je nedavno osvojio turnir u Pekingu, a pokušaće da sličan uspeh ponovi i u Šangaju gde ga očekuje duel sa Ivanom Ljubičićem u drugom kolu.
- Veliki je uspeh što sam pobedio u Pekingu bez izgubljenog seta. Imam dovoljno samopouzdanja, srećan sam i radujem se novim izazovima - poručio je srpski teniser.
Naš teniser je bez obzira na titulu u Pekingu ostao na drugom mestu ATP liste iza Španca Rafaela Nadala.
-Nadal zaslužuje da bude na prvom mestu rang liste. To je dokazao osvajanjem tri od četiri ovogodišnja gren slem turnira  Svi mi, ostali, igraćemo najbolje što umemo i pokušaćemo da promenimo sadašnji poredak - zaključio je Đoković.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Dejvis kup,   Novak Đoković finale,   London

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Đoković: Mislim da igram kao 2008. godine

Izvor: Blic, 13.Okt.2010, 13:15

Novak Đoković je bio zadovoljan igrom koju je pružio u pobedi nad Ivanom Ljubičićem rezultatom 6:3, 6:3 u Šangaju..."Dobro sam počeo. Zadovoljan sam svojom igrom na riternu, kao i svojim servisima, tako da je ovo bila dobra partija. Mislim da mogu da uporedim svoju igru sada sa onom iz perioda...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.