Đoković – Lopez |1:0| 0:0

Izvor: RTS, 15.Okt.2015, 11:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković – Lopez |1:0| 0:0

Najbolji svetski teniser Novak Đoković igra sa Špancem Felisijanom Lopezom u trećem kolu Masters turnira u Šangaju. Novaj je osvojio prvi set sa 6:2. Meč možete pratiti u direktnom prenosu na Prvom programu RTS-a.
11.16 - Počeo je drugi set. 
11.13 >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << - Novi brejk i prvi set za Đokovića! Prvi reket sveta je bio još agresiovniji u ispostaviće se poslednjem gemu prvog seta, iskoristivši drugu gem i set loptu - 6:2.
11.04 - Umalo da vidimo ribrejk, ali Novak je ponovo bio najbolji kada je bilo najpotrebnije - 5:2! Imao je Lopez 40:0, ali je najbolji srpski teniser uspeo da sa pet vezanih poena osvoji vrlo važan gem, koji ga dovodi na korak od osvajanja prvog seta.
11.02 - Evo brejka! U šestom gemu Novak je ponovo pritiskao španskog tenisera, i ovoga puta uspeo da iskoristi priliku i oduzme mu servis za 4:2. 
10.53 - Usledila su dva mirnija gema, u kojima oba tenisera lako dolaze do poena na svoj servis - 2:2. 
10.49 - Već na prvom servis gemu Lopeza tri brejk šanse za Đokovića! Ali na 0:40 Lopez uspeva da dobije tri servisa i dođe do izjednačenja. Đoković osvaja još dve brejk šanse, ali Lopes uspeva da izjednači, prvi put na svom servisu dođe do prednosti i asom je realizuje u dobijen gem za 1:1. 
10.35 - Igrači su izašli na zagrevanje i meč će početi za par minuta. Prvi na servisu Novak Đoković

Novak Đoković je do borbe za četvrtfinale stigao ubedljivom pobedom nad Martinom Kližanom od 2:0 (6:2, 6:1), dok je Felisijano Lopez savladao Austrijanca Dominika Tima sa 2:1.
Đoković i Lopez do sada su se sastali šest puta. Sve mečeve naš as je rešio u svoju korist. Poslednji put, na Otvorenom prvenstvu Amerike, Novak je pobedio sa 3:1 (6:1, 3:6, 6:3, 7:6 /7:2/).
Susret između Novaka Đokovića i Felisijana Lopeza mođete pratiti u direktnom prenosu na našem Prvom programu.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.