Izvor: TvojPortal.com, 24.Nov.2011, 12:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković: Kao da nisam bio na terenu

Izvor: pressonline
Najbolji svetski teniser Novak Đoković porazom od Španca Davida Ferera doveo je u pitanje plasman u polufinale Masters kupa u Londonu, a šansu da prođe dalje ima ukoliko u poslednjem kolu A grupe savlada zemljaka Janka Tipsarevića, a Ferer pobedi Čeha Tomaša Berdiha.
/>

Više od poraza, međutim, Đokovića je zabrinula igra protiv Španca, koji je slavio sa ubedljivih 6:3, 6:1.

- Kao da nisam bio na terenu. To je definitivno bio najgori meč koji sam odigrao ove sezone - izjavio je Đoković, nakon što je pretrpeo tek peti poraz u 2011. godini, u kojoj je ostvario i neverovatnih 70 pobeda.

- Ferer zaslužuje sve čestitke, jer je igrao izuzetno dobro - naglasio je Srbin.

Prvi reket sveta ocenio je da mu predstoji nimalo lak zadatak protiv zemljaka Janka Tipsarevića, u poslednjem kolu A grupe, kojeg mora da dobije ukoliko računa na prolaz u polufinale.

- Ako ne budem igrao barem 50 posto bolje nego večeras, ne mislim da ću imati šanse protiv Janka. Međutim, uvek se nadam da će sutra doneti nešto bolje. To je način na koji sada razmišljam - poručio je Đoković.
Opsirnije procitajte na ovom linku

Pogledaj vesti o: London

Nastavak na TvojPortal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.