Đoković - Izner 2:2 (prvi set)

Izvor: RTS, 04.Apr.2015, 01:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković - Izner 2:2 (prvi set)

Novak Đoković i Džon Izner igraju drugi polufinalni meč na mastersu u Majamiju. Novak brani titulu i dobio je poslednja tri meča protiv nezgodnog Amerikanca. Meč počinje oko jedan čas posle ponoći. Direktan prenos je na Prvom programu RTS-a, a kretanje rezultata možete pratiti i na našem Internet portalu.
01.35 - >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Nakon prva četiri gema nema brejka, iako je Novak bio mnogo bliži ostvarenju istog - 2:2.
01.15 - Počeo je meč, prvi na servisu je srpski teniser

Novak Đoković je sve bliži odbrani titule na mastersu u Majamiju. Do tog cilja ostale su mu dve prepreke, a prva od njih, u polufinalu, biće Džon Izner.
Izner je u četvrtfinalu, pomalo i iznenađujuće, u dva seta savladao Keija Nišikorija i zakazao sedmi duel sa Đokovićem u karijeri. Novak je, takođe u dva seta, savladao Davida Ferera, pa očekujemo zanimljiv duel u Majamiju.
U prethodnih šest odigranih međusobnih mečeva, Novak je zabeležio četiri pobede, a poslednja tri meča rešio je u svoju korist.

Direktan prenos iz Majamija možete gledati na našem Prvom programu, oko jedan sat posle ponoći, dok ćete kretanje rezultata moći da pratite na našem portalu.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.