Đoković: Iza mene je nekoliko sjajnih nedelja priprema sa Bekerom, igram sve bolje

Izvor: Blic, 17.Jan.2014, 15:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković: Iza mene je nekoliko sjajnih nedelja priprema sa Bekerom, igram sve bolje

Novak Đoković je bio prilično zadovoljan posle plasmana u osminu finala Australijan opena, ne samo zbog pobede nad Denisom Istominom od 6:3, 6:3, 7:5, koliko zbog dobre igre.

"U onim najvažnijim trenucima sam uspeo da odigram dobro. Hvala svima što su ostali ovako kasno, nadam se da su uživali u ovoj večeri", obradio se Đoković i publici sa terena Rod Lejer arene na kojoj je svoj meč sa Uzbekistancem >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << završio oko ponoći po lokalnom vremenu.

"Moram da budem zadovoljan svojom igrom na ovom turniru, do sada. Mislim da igram sve bolje i bolje iz meča u meč, da pokazujem svoju karakterističnu igru. Tu je i Boris Beker, dvostruki šampion Australijan opena. Naša saradnja je sjajna, mnogo razgovaramo, imali smo nekoliko sjajnih nedelja pripreme za ovaj Australijan open. Zaista poštujemo jedan drugog", rekao je Đoković, a onda se osvrnuo i na narednog rivala, Fabija Fonjinija.

"Fabio je moja generacija, samo je nekoliko nedelja razlike među nama. Sa 13, 14 godina sam ga prvi put sreo. Igra veoma dobro, igrali smo nekoliko puta, a to što je stigao do četvrtog kola grend slema samo dokazuje da je u pitanju kvalitetan igrač".

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"Sve sam bolji kako turnir odmiče"

Izvor: B92, 17.Jan.2014

Srpski teniser Novak Đoković rekao je posle ubedljive pobede nad Denisom Istominom da igra sve bolje kako turnir odmiče..."Osećam se sve bolje kako turnir odmiče, a posebno volim da igram na Rod Lejver Areni. Igrao sam mečeve po različitim vremenskim uslovima, ali je protiv Denisa bilo nekako...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.