Đoković: Istomin je mogao i bolje

Izvor: B92, 23.Jan.2010, 12:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković: "Istomin je mogao i bolje"

Srpski teniser Novak Đoković ocenio je da je protiv Istomina odigrao najbolji meč na AO, ali je istakao da njegov protivnik nije igrao najbolje moguće.

"Ovo mi je verovatno najbolji meč od dosadašnja tri, ali, opet, ne mislim da je moj protivnik igrao na nivou na kome je mogao. Pomagao mi je sa mnogo neiznuđenih grešaka i nismo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << imali neke dugačke poene. Zbog togao sam samo želeo da zadržim koncentraciju i pobedim što pre", rekao je Đoković.

Kompletnu izjavu Novaka Đokovića posle meča sa Denisom Istominom pročitajte na našem specijalu "Australijan Open 2010".

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Đoković: Istomin mi je pomogao

Izvor: Mondo, 23.Jan.2010

Srpski teniser Novak Đoković ocenio je da je u subotu rano ujutru po našem vremenu odigrao najbolji meč na Australian Openu, ali je istakao da njegov protivnik nije igrao najbolje što zna.

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.