Đoković: Gubitak snage u 3. setu

Izvor: B92, 06.Jun.2014, 17:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković: Gubitak snage u 3. setu

Novak Đoković izjavio je da je silno motivisan da osvoji titulu na Rolan Garosu, jedini trofej koji mu nedostaje u gren slem kolekciji.

Novak je u polufinalu Rolan Garosa pobedio Ernestsa Gulbisa sa 6:3, 6:3, 3:6, 6:3.

"Veoma sam srećan zbog plasmana u finale. Izuzetno sam motivisan jer je trofej na Rolan Garosu jedini koji mi nedostaje u karijeri", rekao je Đoković posle pobede u polufinalu nad >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Ernestom Gulbisom.

Đoković je istakao da je u današnjem meču Gulbis pravio veliki broj grešaka i da mu je to olakšalo put ka drugom uzastopnom finalu na Rolan Garosu.

"Prva dva seta su za mene bila dobra. Gulbis je pravio veliki broj grešaka. U trećem setu sam izgubio koncentraciju, i zaista, nije bilo lako. Izgubio sam snagu, pala mi je koncentracija. To ne sme da mi se dešava u finalu", rekao je Đoković.

Drugi reket sveta će se u borbi za titulu sastati sa pobednikom drugog polufinala u kojem kasnije igraju Španac Rafael Nadal i Britanac Endi Marej.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković finale

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ðoković: Silno sam motivisan da osvojim jedini trofej koji mi nedostaje!

Izvor: MozzartSport.com, 06.Jun.2014

Najbolji srpski teniser Novak Ðoković izjavio je danas da je silno motivisan da osvoji titulu na Rolan Garosu, jedini trofej koji mu nedostaje u gren slem kolekciji. "Veoma sam srećan zbog plasmana u finale. Izuzetno sam motivisan jer je trofej na Rolan Garosu jedini koji mi nedostaje u karijeri",...

Nastavak na MozzartSport.com...

Đoković: Gubitak snage u 3. setu

Izvor: OkRadio.rs, 06.Jun.2014

Novak Đoković izjavio je da je silno motivisan da osvoji titulu na Rolan Garosu, jedini trofej koji mu nedostaje u gren slem kolekciji. Novak je u polufinalu Rolan Garosa pobedio Ernestsa Gulbisa sa 6:3, 6:3, 3:6, 6:3. - Veoma sam srećan zbog plasmana u finale. Izuzetno sam motivisan jer je trofej...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.