ĐOKOVIĆU POŽURI, ČEKAMO TE U ZEMLJI SLOBODE I DOSTOJANSTVA Državni sekretar poslao SNAŽNU PORUKU Noletu

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jan.2022, 19:25

"ĐOKOVIĆU POŽURI, ČEKAMO TE U ZEMLJI SLOBODE I DOSTOJANSTVA" Državni sekretar poslao SNAŽNU PORUKU Noletu

Državni sekretar u Ministarsrtvu spoljnih poslova Nemanja Starović poručio je Novaku Đokoviću da ga čekaju "u zemlji slobode i dostojanstva".

Starović je ocenio na Tviteru da je Đoković osuđen za navodni verbalni delikt i da je deportovan zbog javnog mnjenja, a zaplet oko situacije u vezi sa đokovićem nazvao je "orvelovskim i kafkijanskim".

"Đokoviću požuri, čekamo te ovde, u zemlji slobode i dostojanstva", napisao je Starović uz >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << hešteg "Stojimo uz Đokovića".

Convicted of supposititious verbal offense. Deported for public impressions. A plot both Orwellian and Kafkaesque. @DjokerNole hurry up, we're waiting you back here in the land of freedom and dignity.#WeStandWithDjokovic pic.twitter.com/FdoY1SOvBv

— Nemanja Starović (@nstarovic) January 16, 2022

Nakon današnje odluke australijskog Federalnog suda da podrži poništenje vize Novaku Đokoviću, najbolji teniser sveta napustio je aerodrom u Melburnu avionom kompanije ''Emirejts'' koji leti za Dubai.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.