ĐOKOVIĆ PROTIV KOROLJEVA NA ROLAN GAROSU

Izvor: Kurir, 21.Maj.2010, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ĐOKOVIĆ PROTIV KOROLJEVA NA ROLAN GAROSU

PARIZ - Najbolji srpski teniser Novak Đoković igraće u prvom kolu drugog godišnjeg grend slem turnira Otvorenog prvenstva Francuske protiv Jevgenija Koroljeva iz Kazahstana, određeno je žrebom u Parizu.

Treći teniser sveta bi, prema rasporedu turnira koji se na terenima >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Rolan Garosa igra od 23. maja do 6. juna, u četvrtfinalu mogao da se sastane sa Amerikancem Endijem Rodikom, dok bi mu eventualni protivnik u polufinalu bio drugi reket sveta Španac Rafael Nadal, a u finalu prvi nosilac Švajcarac Rodžer Federer.

Janku Tipsareviću nije bio naklonjen žreb, s obzirom na to da ga posle prvog kola u kojem se sastaje sa Kolumbijcem Alehandrom Faljom čeka najteži mogući protivnik - prvi igrač sveta Federer.

U slučaju da savlada Federera, Tipsarević bi u osmini finala mogao da se sretne sa Švajcarcem Stanislasom Vavrinkom, a u četvrtfinalu sa Šveđaninom Robinom Soderlingom.

Naš treći predstavnik Viktor Troicki, koji je u istoj polovini žreba sa Tipsarevićem, igraće na startu protiv Španca Tomija Robreda, dok bi mu u četvrtfinalu protivnik mogao biti Britanac Endi Marej.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.