ĐOKOVIĆ OTVORIO DUŠU O NOVOM TRENERU “Sanjao sam o tome da budem Goran Ivanišević i NOSIO MU UŽINU!”

Izvor: 011vodič.com, 01.Jul.2019, 09:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ĐOKOVIĆ OTVORIO DUŠU O NOVOM TRENERU “Sanjao sam o tome da budem Goran Ivanišević i NOSIO MU UŽINU!”

Foto: Peter Klaunzer / EPA; Novak Đoković je oduševljen što je Goran Ivanišević prihvatio da bude njegov trener za vreme Vimbldona. WIMBLEDON UŽIVO NA BLICSPORT.RS Klikni na strelice za pregled svih mečeva! Najbolji teniser sveta se prisetio kako je za vreme čuvenog turnira 2001. bio uz “Zeca” zahvaljujući Nikoli Piliću. Goran Ivanišević je, podsetimo, >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << u nedelju ušao u trenerski tim Novaka Đokovića za ovogodišnji Vimbldon i pridružio se njegovom glavnom treneru, Slovaku Marjanu Vajdi, kao stručnjak za travu na Ol-Ingland klubu. Pobednik Vimbldona iz 2001. izjavio je kako je poziv srpskog tenisera, četvorostrukog osvajača londonskog grend slema došao iznenada i da se nada da će saradnja potrajati, a o njoj se oglasio i sam Đoković. “Jako sam zahvalan Goranu što je prihvatio da sarađujemo na ovogodišnjem Vimbledonu. Odrastao sam gledajući ga kako igra na najvećim turnirima i navijao za njega iz sveg glasa, a sad ga imam na svojoj strani mreže”, napisao je Novak na Instagramu. Otkrio je i ko je bio spona između njih dvojice dok je Goran dominirao poznatim travnatim terenima, a on još bio dete. “Verujem da je mnogo ljudi uzbuđeno zbog naše saradnje, a pogotovo jedan čovjek, šjor Niki Pilić. Dragi Niki, hvala ti što si mi dao priliku da Goranu nosim užinu i skupljam mu lopte dok se pripremao za svoj slavni trofej na Vimbldonu 2001. godine. To je bilo ostvarenje sna za mladog tenisera koji je gledao kako da postane kao Goran. Sad smo ujedinili snage u pohodu na London.” On se zahvalio i Vajdi: “Hvala Marjanu koji je prihvatio da pozovemo Gorana u naš tim i time ga još više ojačamo pred ovaj važan turnir. Idemooo”. Novak Đoković danas od 14 sati u prvom kolu slavnog nadmetanja igra protiv Nemca Filipa Kolšrajbera. Protiv njega ima 10-2 u pobedama, ali je jedan od tih […] More
The post ĐOKOVIĆ OTVORIO DUŠU O NOVOM TRENERU “Sanjao sam o tome da budem Goran Ivanišević i NOSIO MU UŽINU!” appeared first on 011vodic.com.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.