Izvor: HotSport.rs, 20.Apr.2017, 22:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ĐOKOVIĆ OBJEKTIVAN: Preživeo sam, lako je moglo da bude drugačije…

Novak Đoković plasirao se u četvrtfinale Mastersa u Monte Karlu, ali posle pobede nad Pablom Karenjom-Bustom nije imao previše razloga za zadovoljstvo.

Đoković je danas izvojevao vrlo tešku pobedu nad vrlo dobrim španskim teniserom Karenjom-Bustom i rezultatom 2:1 se plasirao u četvrtfinale. U završnici je bilo vrlo teško i sve je moglo da se završi i drugačije.
– Nekako sam preživeo, takav >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << imam osećam. Do poslednjeg udarca nisam znao da li ću pobediti ili izgubiti. Prečesto dovodim sebe u tešku situaciju. Imao sam veliku prednost, set i brejk, ali sam onda izgubio kontrolu. Kod tih padova Pablo je dobio na samopouzdanju. Sve je moglo da bude drugačije… – rekao je Novak Đoković posle meča.
Na pitanje, da li mu je put do trofeja lakši sada posle ispadanja velikog broja favorita, pre svih Endija Marija, Đoković je rekao:
– Ne zaslužujem da gledam toliko daleko. Igrao sam loš tenis ove godine. Ove nedelje sam igrao dobro, ali samo na pojedine momente. Zanima me samo sledeći meč protiv Gofana – istakao je Đoković.
The post ĐOKOVIĆ OBJEKTIVAN: Preživeo sam, lako je moglo da bude drugačije… appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

NOLE SAMOKRITIČAN: Evo kako je Đoković objasnio mučenje u Monte Karlu

Izvor: Kurir, 20.Apr.2017

...Đoković je posle još jedne partije pune uspona i padova uspeo da dobije meč koji je trajao skoro dva i po sata - 6:2, 4:6, 6:4.."Preživeo sam", počeo je Novak priču.."Do poslednjeg poena nisam znao da li dobijam ili gubim meč Sve je funkcionisalo kako treba, imao sam set i brejk prednosti,...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.