Izvor: Pančevac-online.com, 05.Jul.2023, 09:17

ĐOKOVIĆ NA VIMBLDONU IGRA MEČ DRUGOG KOLA OKO 18 ČASOVA: Džordan Tompson Novakov rival, danas nastupa još troje srpskih tenisera

Srpski teniser Novak Đoković će danas oko 18 sati na Centralnom terenu igrati meč drugog kola na Vimbldonu, a protivnik mu je Australijanac Džordan Tompson, sa kojim se do sada nije sastajao. Meč Đoković – Tompson je treći po redu na Centralnom terenu, a program počinje od 14 sati i 30 minuta. Ako se uzme […] The post ĐOKOVIĆ NA VIMBLDONU IGRA MEČ DRUGOG KOLA OKO 18 ČASOVA: Džordan Tompson Novakov rival, danas nastupa još troje srpskih tenisera appeared first on PANČEVAC.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na Pančevac-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ko je Đokovićev rival u drugom kolu Vimbldona?

Izvor: Nezavisne Novine, 05.Jul.2023

I pored toga što je veći dio program drugog dana Vimbldona pomeren za treći, Novak Đoković će u drugoj rundi u sredu odigrati meč sa Džordanom Tompsonom.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Novak upisao 30. uzastopnu pobedu na Vimbldonu! Fenomenalan meć Đokovića i Tompsona!

Izvor: 24sedam.rs, 05.Jul.2023

Australijanac namučio našeg asa, može da kaže da je dao sve od sebe

Nastavak na 24sedam.rs...

NOVAK SAVLADAO AUSTRALIJANCA ZA TREĆE KOLO VIMBLDONA Bez izgubljenog seta za 350. Gren slem pobedu!

Izvor: Pančevac-online.com, 05.Jul.2023

Najbolji srpski teniser i drugi reket sveta Novak Đoković plasirao se u treće kolo Vimbldona. Novak je za protivnika imao nezgodnog Australijanca Džordana Tompsona, koji je uspeo da ga namuči u drugom i trećem setu, ali je Đoković slavio maksimalnim rezultatom i nastavio put ka osmoj istorijskoj...

Nastavak na Pančevac-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.