ĐOKOVIĆ I ZIMONJIĆ VEČERAS NA TERENU U TORONTU

Izvor: Kurir, 12.Avg.2010, 16:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ĐOKOVIĆ I ZIMONJIĆ VEČERAS NA TERENU U TORONTU

TORONTO - Najbolje rangirani teniser iz Srbije Novak Đoković igra večeras protiv Rumuna Viktora Haneskua meč osmine finala Rodžers kupa u Torontu. Meč na terenu Grendstend ne bi trebalo da počne pre 23 sata po srednjoevropskom vremenu. Đoković je pobedio Haneskua u sva četiri dosadašnja duela, a poslednji put proletos, na Rolan Garosu.

Đoković je ove godine postavljen za drugog nosioca na >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Rodžers kupu, na kojem je prošle sezone došao do četvrtfinala.

Po završetku meča Đoković-Hanesku, na istom terenu meč drugog kola dubla igraće Nenad Zimonjić i Kanađanin Danijel Nestor protiv Radeka Štepaneka iz Češka i Marka Noulsa sa Bahama.

Nagradni fond turnira je 2.430.000 dolara, a pobedniku singla će pripasti 443.500 dolara i 1.000 ATP bodova. Osvajači trofeja u dublu zaradiće ukupno 138.300 dolara i 1.000 ATP bodova.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.