Izvor: HotSport.rs, 20.Nov.2016, 23:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ĐOKOVIĆ: Endi je definitivno najbolji! MARI: Novak je držao sva četiri Slema, to još dugo nećemo videti

Britanac Endi Mari je odbranio prvo mesto na ATP listi, dok Đoković nije uspeo da sačuva titulu završnog Mastersa. Posle večerašnjeg meča osećanja su bila pomešana.

Đoković je bio jasan u oceni da ga je Mari potpuno razoružao u finalu i da, osim u finišu meča, nije imao pravu šansu da ga ugrozi.
– Danas smo obojica bili deo istorije i čast mi je biti deo ovoga. On je definitivno broj 1, zaslužio je da pobedi danas. Igrao je bolji >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << tenis, a ja nisam uspeo da se vratim na kraju, iako sam igrao sve bolje u završnici… Očigledno je to bilo prekasno. Čestitam Mariju na trofeju. Sjajna godina. Ima toliko stvari na koje mogu da mogu ponosan, pogotovo u prvih šest meseci – rekao je Đoković neposredno posle meča.
TRON, IPAK, NE MENJA VLASNIKA: Nervozni Đoković nije mogao protiv raspoloženog Marija (VIDEO)
Endi Mari je kazao da je ovo poseban dan za njega, a zatim o Novaku Đokoviću govorio samo u superlativima.
– Veoma poseban dan za mene. Igrao sam protiv Novaka u ovakvom meču, posle toliko susreta, finala i veoma sličnih mečeva ovom. Ovo je zaista teško rivalstvo… Toliko puta sam gubio od njega i ovo je zapravo nešto što nisam očekivao da može da se dogodi. Čestitam Novaku na sjajnoj godini. On je posle Rolan Garosa držao sva četiri gren slema. Osvojio ih je u kontinuitetu… Mislim da to dugo nećemo videti u ovom sportu. Ovo ne bih mogao bez mog tima, moje porodice, podneli su dosta žrtve zbog moje karijere – istakao je Mari.
The post ĐOKOVIĆ: Endi je definitivno najbolji! MARI: Novak je držao sva četiri Slema, to još dugo nećemo videti appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Novak Đoković finale

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Mari: Imali smo Novak i ja bolje mečeve

Izvor: MozzartSport.com, 21.Nov.2016, 00:34

Prvi reket sveta priznao da finale nije bilo vrhunsko, ali veruje da će mu ovogodišnji uspeh dati snagu da zadrži poziciju koju je teškom mukom osvojio..Novi teniski kralj, Endi Mari na konferenciji za medije nakon istorijskog uspeha, bio je više nego iskren priznavši da je Novak bio slab..."Nole...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.