Devojčica odbrusila Britancima: Novaku Đokoviću da se obraćate kao svojoj kraljici

Izvor: B92, 15.Nov.2016, 15:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Devojčica odbrusila Britancima: "Novaku Đokoviću da se obraćate kao svojoj kraljici"

Devojčica iz Srbije odbrusila britanskim novinarima posle napada na Novaka Đokovića.

Desetogodišnja Ivona Vasić objasnila je britanskim novinarima kako treba da se ubuduće obraćaju Novaku Đokoviću.

"Zato vas molim da sledeći put kada se budete obraćali Novaku to uradite sa poštovanjem i profesionalizmom, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kao da se obraćate vašoj kraljici", rekla je Ivona.

Ona se ovim videom osvrnula na napad novinara na konferenciji u Londonu, kada je čak i Novak morao neprijatno da reaguje.

Poslušajte njeno obraćanje.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Djevojcica odbrusila Britancima Novaku Djokovicu da se obracate kao svojoj kraljici

Izvor: medio.rs, 16.Nov.2016, 00:20

Devojčica iz Srbije odbrusila britanskim novinarima posle napada na Novaka Đokovića...Desetogodišnja Ivona Vasić objasnila je britanskim novinarima kako treba da se ubuduće obraćaju Novaku Đokoviću..."Zato vas molim da sledeći put kada se budete obraćali Novaku to uradite sa poštovanjem i...

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.