Del Potro otkrio šta mu je Novak šapnuo kada mu je prišao dok je plakao zbog poraza na US Openu

Izvor: BKTV News, 12.Sep.2018, 09:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Del Potro otkrio šta mu je Novak šapnuo kada mu je prišao dok je plakao zbog poraza na US Openu

Argentinski teniser Huan Martin del Potro otkrio je šta mu je srpski as, Novak Đoković rekao po završetku finala US Opena dok je plakao zbog poraza u finalu US Opena.

Dok su čekali proglašenje pobednika, Novak je video da Del Potro sedi i plače dok su svetla bila ugašena. Prišao mu je i zagrlio ga.

"Šapnuo mi je da ceni >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << put kojim sam se vratio nakon svih povreda kroz koje sam prošao", otkrio je tajnu Del Potro, a srpski teniser je tim gestom još jednom pokazao koliko je sjajan sportista i koliko je dobar čovek.

Foto: AP Photo/Adam Hunger

Del Potro je izneo niz komplimenata na račun srposkog tenisa, rekavši i da mu je čast što igra u eri Novaka Đokovića.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković finale,   US Open

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Del Potro otkrio šta mu je Đoković rekao posle finala

Izvor: N1 televizija, 12.Sep.2018

Argentinski teniser Huan Martin del Potro bio je razočaran posle izgubljenog finala US Opena, ali se zahvalio Novaku Đokoviću na gestu utehe po završetku bitke za trofej poslednjeg Gren slema sezone...- To je bio veoma lep gest. U tom trenutku sigurno mu nije bilo lako da priđe protivniku i kaže...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.