DRUŽENJE S NAJMLAĐIMA Đoković poručio deci: Budite šampioni svaki dan, bavite se sportom /FOTO/

Izvor: Blic, 05.Apr.2017, 16:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DRUŽENJE S NAJMLAĐIMA Đoković poručio deci: Budite šampioni svaki dan, bavite se sportom /FOTO/

Dejvis kup reprezentativac naše zemlje Novak Đoković družio se sa decom iz vrtića "Skadarlija" na treningu u hali "Aleksandar Nikolić", a povod je 6. april - Međunarodni dan sporta.

Ovaj beogradski vrtić pomaže fondacija našeg teniskog asa.

- Moja je privilegija da se družim s najmlađima, jer želim da probudim svest u njima da je vrlo važno baviti se sportom - istakao je Nole.

Najbolji srpski teniser je dodao da deca treba da shvate >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << da ne moraju da budu šampioni.

- Ne moraju da budu šampioni u nekom sportu kojim se bave, ali je vrlo važno da nešto treniraju i da žive zdravo. Mogu da budu šampioni u učenju, mogu da budu šampioni svaki dan. Nema ništa lepše kada mogu ovako da izađem i da se družim s njima - rekao je Đoković.

On je na bavljenje sportom apelovao i u UN.

- Imao sam tu privilegiju da budem gost u Ujedinjenim nacijama i na taj način sam, takođe, pokušao da probudim svest kod svih da je vrlo važno baviti se sportom - dodao je Novak Đoković.

SLOBODA UZ NOLETA

Druženje Novaka Đokovića s decom na treningu u nekadašnjem "Pioniru" iskoristila je i poznata glumica Sloboda Mićalović-Ćetković da dovede ćerke. Glumica je razmenila nekoliko reči s Noletom, a njene bliznakinje su bile oduševljene što su se fotografisale s najboljim srpskim teniserom.

(Jelena Medić)
Pogledaj vesti o: Dejvis kup

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.