DA LI STE VIDELI NOVAKOVU LOŽU? Đoković sa novim trenerom u Monte Karlu (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Apr.2021, 14:04

DA LI STE VIDELI NOVAKOVU LOŽU? Đoković sa novim trenerom u Monte Karlu (FOTO)

Najbolji teniser sveta se vratio.

Novak Đoković je ponovo na terenu na oduševljenje navijača u Srbiji, ali i širom sveta.

Zvezda danas (18.00) čeka Cedevitu Olimpiju u jednom od najvažnijih mečeva u borbi za prvo mesto u ABA ligi pred plej-of. Kvota na keca je 1,55, dok je dvojka 2,70. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Zvezda - Cedevita Olimpija.

Najbolji teniser planete je odmerio snage sa Janikom Sinerom u drugom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kolu mastersa u Monte Karlu, a u Novakovoj loži se pojavilo novo-staro lice.

U pitanju je Marijan Vajda koji je ponovo uz srpskog asa posle kraće pauze. Uz Đokovića je u Australiji bio Goran Ivanišević, a Vajda se vratio kada je Novak ponovo zaigrao na evropskom tlu.

Pa, srećan povratak velikom Marijanu...
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Tenis

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

ARGENTINSKA DOMINACIJA: Srbija ostala bez predstavnika u Beogradu

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Apr.2021

Loš dan za domaće tenisere...Srbija više nema predstavnika na teniskom čelendžeru u Beogradu. Danas su se od takmičenja oprostili Danilo Petrović i Hamad Međedović...Zvezda danas (18.00) čeka Cedevitu Olimpiju u jednom od najvažnijih mečeva u borbi za prvo mesto u ABA ligi pred plej-of. Kvota...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.