ARGENTINSKA DOMINACIJA: Srbija ostala bez predstavnika u Beogradu

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Apr.2021, 14:21

ARGENTINSKA DOMINACIJA: Srbija ostala bez predstavnika u Beogradu

Loš dan za domaće tenisere.

Srbija više nema predstavnika na teniskom čelendžeru u Beogradu. Danas su se od takmičenja oprostili Danilo Petrović i Hamad Međedović.

Zvezda danas (18.00) čeka Cedevitu Olimpiju u jednom od najvažnijih mečeva u borbi za prvo mesto u ABA ligi pred plej-of. Kvota na keca je 1,55, dok je dvojka 2,70. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Zvezda - Cedevita Olimpija.

Prvo je Danilo Petrović u zaostalom duelu prvog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kola izgubio od Argentinca Marka Trunjelija (6:3, 6:2). Iako je Srbin čak 80 mesta bolje plasiran (238:158) nije imao nikakve šanse na ovom meču.

Zatim je na teren izašao i talentovni Hamad Međedović. On je u drugom kolu poražen sa 2:0 (6:2, 6:2) od iskusnog Argentinca Fakunda Banjisa (103. na svetu) i tako završio učešće posle iznenađujuće pobede u ovodnom meču (više o tome čitajte ovde).

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Kjara Pasari, bivša devojka Nika Kirjosa.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.