CEO SVET JE OVO ČEKAO: Đoković otkrio NAJVEĆU neostvarenu želju! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Apr.2021, 11:44

CEO SVET JE OVO ČEKAO: Đoković otkrio NAJVEĆU neostvarenu želju! (VIDEO)

Jedini cilj u karijeri.

Najbolji teniser sveta Novak Đoković ne krije da mu je zlato na Olimpijskim igrama opsesija i da ga priželjkuje već na Igrama u Tokiju predstojećeg leta.

Juventus se ozbiljno igra sa ugledom i postoji šansa da sledeće sezone ne igra u Ligi šampiona - ako danas (15.00) ne pobedi Atalantu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u Bergamu moguće je da sklizne na 5. mesto. Muka za Staru damu je u tome što se i Atalanta bori za istu stvar i ima samo bod manje od nje. Kvota na keca i dvojku je ista - 2,65, dok je iks 3,30. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Atalanta - Juventus.

Podsetimo, u dosadašnjoj blistavoj karijeri, Nole ima bronzu sa Olimpijskih igara iz Pekinga 2008. godine, kada ga je Rafael Nadal pobedio u polufinalu, pre nego što je Đoković savladao Džejmsa Blejka u borbi za odličje.

Četiri godine kasnije ostao je i bez bronze kada ga je za treće mesto u Londonu savladao Huan Martin Del Potro, dok je u polufinalu ispao od Endija Mareja.

- To je jedan od mojih snova, naravno. Ne želim da budem nezahvalan zbog osvajanja bronze, takođe je uspeh... Igrao sam i u Londonu polufinale, izgubio, a onda i za treće mesto - prisetio se Đoković.

Baš od Argentinca je neočekivano eliminisan na startu olimpijskog turnira u Riju.

- Uvek pronalazim ekstra motivaciju da dam sve od sebe prezentujući svoju zemlju. Posebno na Olimpijskim igrama, svi znamo da je to najveći sportski događaj - istakao je Novak.

Đoković
je već sa Srbijom bio prvak sveta 2010. godine, ali je više puta isticao da mu je zlato na OI velika želja.
Pogledaj vesti o: Tenis,   Liga Šampiona

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NOLE POMERA SVE GRANICE: Đoković na Serbia openu može da URADI ono što NIKOME pre njega nije pošlo za RUKOM

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Apr.2021

Najbolji teniser sveta ispisuje istoriju...Novak Đoković od ponedeljka ulazi u 317. nedelju na vrhu ATP liste, pa će narednih sedam dana "belog sporta" u svetskom tenisu imati posebnu težinu...Inter je stavio ruku na Skudeto, i u preostalih osam kola treba samo da privede posao kraju. Ali večeras...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.