NOLE POMERA SVE GRANICE: Đoković na Serbia openu može da URADI ono što NIKOME pre njega nije pošlo za RUKOM

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Apr.2021, 13:32

NOLE POMERA SVE GRANICE: Đoković na Serbia openu može da URADI ono što NIKOME pre njega nije pošlo za RUKOM

Najbolji teniser sveta ispisuje istoriju.

Novak Đoković od ponedeljka ulazi u 317. nedelju na vrhu ATP liste, pa će narednih sedam dana "belog sporta" u svetskom tenisu imati posebnu težinu.

Inter je stavio ruku na Skudeto, i u preostalih osam kola treba samo da privede posao kraju. Ali večeras (20.45) gostuje Napoliju koji se grčevito bori za Ligu šampiona. Kvota na dvojku je 2,45, na keca 2,95, na iks 3,30, dok je na GG3+ kvota >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 2,05Pogledajete sve kvote kladionice MOZZART za Napoli - Inter.

Tu se, ipak, ne završava popunjavanje teniskih dokumenata koje će pokušati da sruše "neki novi klinci", ali kada se radi o nedelji od 19. do 25. aprila 2021. godine, onda je jasan značaj Noletove pozicije.

Naime, Đoković u Beorgadu može da uradi nešto što nikome pre njega nije pošlo za rukom, odnosno, da postane prvi "broj 1" ATP-a koji će trijumfovati u srpskoj prestonici. Ukoliko se to dogodi, nema sumnje da će takav podatak predstavljati ogroman poduhvat, kako za njega, tako i za Beograd!

Serbia open ustanovljen je 2009. godine, igra se za nagradni fond od 650.000 dolara, a precizni statističari objavili su najzanimljivije detalje o samom turniru.

Najstariji pobednik je Andrea Sepi, koji je 2012. imao 38 godina i podigao pehar, dok Italijanu pripada i zvanje najslabije rangiranog šampiona u Beogradu, jer je u trenucima kada se okitio peharom nalazio na 46. poziciji.

Ostale rubrike popunio je, naravno, Novak Đoković, s tim što najveći broj pobeda deli upravo sa Sepijem. Obojica su slavili po devet puta, s tim što će ga Nole već od nedelje preteći.

Nole je i najmlađi pobednik Serbia opena, a sa dva trijumfa vlasnik je najviše titula sa ovog turnira. I ono najvažnije, Đoković na ovom turniru može da "sruši samog sebe", jer je dosad najbolje rangirani pobednik zauzimao drugo mesto na ATP listi. Ako Novak trijumfuje postaće prvi svetski broj 1 sa titulom u Beogradu. Idealna prilika da srpski as ponovo pomeri granice u "belom sportu".
Pogledaj vesti o: Tenis,   Liga Šampiona

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đoković u Beogradu: Sprema se za Serbia Open

Izvor: N1 televizija, 18.Apr.2021

Najbolji teniser sveta Novak Đoković stigao je u Beograd, gde će predstojeće sedmice učestvovati na Serbia Openu.

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.