JUVENTUS BEZ RONALDA U BERGAMU: Atalanta SANJA reprizu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Apr.2021, 10:00

JUVENTUS BEZ RONALDA U BERGAMU: Atalanta SANJA reprizu!

Duel učesnika Lige šampiona.

Osim meča u Napulju, među najinteresatnijim duelima 31. kola, ubraja se i derbi u Bergamu, gde se sastaju učesnici ovogodišnjeg izdanja Lige šampiona - Atalanta i Juventus.

Juventus se ozbiljno igra sa ugledom i postoji šansa da sledeće sezone ne igra u Ligi šampiona - ako danas (15.00) ne pobedi Atalantu u Bergamu moguće je da sklizne na 5. mesto. Muka za >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Staru damu je u tome što se i Atalanta bori za istu stvar i ima samo bod manje od nje. Kvota na keca i dvojku je ista - 2,65, dok je iks 3,30. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Atalanta - Juventus.

Budući da su obe ekipe daleko od šampionske titule, biće ovo okršaj za plasman u Ligi šampiona. Stara dama je u daleko težoj poziciji, jer bi u slučaju novog kiksa mogla dodatno da padne na tabeli i zauzme mesto koje vodi u Ligu Evrope, što bi za prvaka Serije "A" predstavljalo težak udarac.

Da zlo bude veće po izabranike Andree Pirla, jeste činjenica da u ovom meču neće moći da računaju na najboljeg igrača Kristijana Ronalda. Portugalac će preskočiti gostovanje Atalanti, zbog povrede mišića, dok je van stroja i Bernadeski zbog korone.

U Bergamu se ne bi protivili da se ponovi rezultat iz prvog meča, kada je današnji domaćin iščupao bod Juventusu u Torinu (1:1).

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

CEO SVET JE OVO ČEKAO: Đoković otkrio NAJVEĆU neostvarenu želju! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Apr.2021

Jedini cilj u karijeri...Najbolji teniser sveta Novak Đoković ne krije da mu je zlato na Olimpijskim igrama opsesija i da ga priželjkuje već na Igrama u Tokiju predstojećeg leta...Juventus se ozbiljno igra sa ugledom i postoji šansa da sledeće sezone ne igra u Ligi šampiona - ako danas (15.00)...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.