Britanski premijer Kameron ugostio Novaka Đokovića

Izvor: Politika, 06.Feb.2012, 22:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Britanski premijer Kameron ugostio Novaka Đokovića

LONDON – Britanski premijer Dejvid Kameron sastao se da najboljim svetskim teniserom, Srbinom Novakom Đokovićem, uoči dodele prestižnih sportskih nagrada Laureus.

Đoković je došao na prijem koji je Kameron organizovao u svojoj rezidenciji u Londonu u čast svih nominovanih sportista za nagradu.

Srpski teniser je na prijem stigao u društvu devojke Jelene Ristić, a sa Kameronom je razgovarao o više >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << tema kako je i bilo najavljeno.

Dejvid Kameron i Novak Đoković (Foto Tanjug)

Bilo je to drugi put u poslednjih nekoliko godina da Đoković dobija poziv od Kamerona.

Prethodno su se susreli sredinom novembra 2010, pred završni turnir sezone kada je Đoković bio u društvu Rafaela Nadala, Rodžera Federera, Endija Mareja i drugih učesnika Masters kupa.

Đoković: Ljubav porodice i prijatelja pomogli da budem ovo

LONDON – Najbolji teniser sveta Novak Đoković rekao je da su ljubav porodice i prijatelja, kao i podrška brojnih navijača, pomogli da dođe do svetskog trona.

„Verovatno da ne bih postigao sve ovo da nije bilo te podrške. Drago mi je ako mogu na nekoga da utičem pozitivno. Ukoliko pomažem nekom mladom čoveku da ima pravu viziju života, biću srećan”, izjavio je Đoković za RTS.

Prvi reket sveta istakao je da se trudi „da se ne menja”.

„Svestan sam da se menjaju okolnosti oko mene otkako sam teniski broj jedan. Drugačija je pažnja, odnos, sve je potpuno drugačije. Međutim, moj stav, navike i sve ostalo je i dalje isto. Nemam razloga da nešto menjam”, istakao je fantastični srpski teniser.

„Ja imam svoj pogled na život i toga se pridržavam. Ne osuđujem nikoga ako ne aplaudira mom poenu, nisam u koži mojih protivnika i ne mogu da kažem šta je ispravno, a šta ne. Čovek uči iz sopstvenih grešaka, a ja sam naučio svoju filozofiju - jednostavnost i uravnoteženost u životu, to je ono”, naglasio je Đoković.

„Pridržavam s toga i nastavljam da radim kao i do sada”, poručio je Đoković.

Tanjug

objavljeno: 06.02.2012.

Nastavak na Politika...






Povezane vesti

Britanski premijer Kameron ugostio Đokovića

Izvor: Nezavisne Novine, 06.Feb.2012

LONDON - Britanski premijer Dejvid Kameron sastao se danas da najboljim svjetskim teniserom, Srbinom Novakom Đokovićem, uoči dodjele prestižnih sportskih nagrada Laureus.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.