Beker: Novak je odsutan, nešto mu nedostaje!

Izvor: MozzartSport.com, 19.Jan.2017, 16:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beker: Novak je odsutan, nešto mu nedostaje!

"To je poraz koji će mu verovatno promeniti celu godinu“, ocenio je doskorašnji trener srpskog tenisera

Boris Beker bio je jedna od traženijih ličnosti u Melburnu posle današnjeg poraza Novaka Đokovića od Denisa Istomina. Bivši trener srpskog tenisera pokušao je da analizira uzorke i posledice poraza, a istakao >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << je da bi ovaj neuspeh mogao da utiče na Đokovićevu celu sezonu.

“Izgledao je dobro u Dohi pre dve nedelje, tako da mi je delovalo da je uradio domaći zadatak. Ipak, jasno je da šok kada takav igrač izgubi u drugom kolu Australijan opena. To je poraz koji će mu verovatno promeniti celu godinu“, rekao je Beker za CNN.

Mnogo toga, prema rečima Nemca, srpski teniser nije radio na pravi način protiv Istomina.

"Mislim da je bio previše defanzivan, ni u jednom trenutku nije preuzeo inicijativu i previše je vremena proveo iza osnovne linije.“

Prema njegovim rečima nisu samo udarci bili slabi danas.

“Sedeo sam sam Tonijem Nadalom i Ginterom Bresnikom i sva trojica smo bili šokirani koliko je Novak delovao odsutno.“

Na kraj, Beker je imao jasnu poruku za doskorašnjeg saradnika.

“On ima talenat i veličinu, ali nedostajalo je nešto što je imao prošle godine. Verujem da mora sve da žrtvuje za sledeći veliki turnir“.

(FOTO: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.