BEKER ODUŠEVLJEN NOLETOM: Đoković je kompletna ličnost sa kojom mogu da razgovaram o svemu

Izvor: Kurir, 08.Jul.2016, 12:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BEKER ODUŠEVLJEN NOLETOM: Đoković je kompletna ličnost sa kojom mogu da razgovaram o svemu

.

Đoković i Beker sarađuju dve i po godine, a Novak trenutno dominira svetskim tenisom

"Ovo nije moj trenutak, već Novakov On je taj koji sija Mislim da sam ja bolji trener sada sa 48 nego kada sam imao 38 godina Sada su moji sinovi odrasli i sve to mi je pomoglo da sazrim Mislim da do pomaže i Novaku", rekao je Beker i nastavio:

"Pomaže i što njega interesuju stvari i van >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << tenisa, kao što su politika, ekonomija, drugi sportovi Nikada mu nije dosadno A teme za razgovor nikada nisu iste Kada pričate sa drugim igračima, shvatite koji  ćete razgovor voditi posle 10 ili 15 minuta Sa Đokovićem se to ne događa On ima otvoren um, želi da uči i napreduje"

Đoković se posle eliminacije u trećem kolu Vimbldonu odmara i sprema za OI u Rio de Žaneiru

Autor: Kurir sport / B92 sport,Foto: Reuters
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Beker i Đoković imaju posebnu taktiku: Razgovaramo na nemačkom, da nas drugi ne bi razumeli

Izvor: Večernje novosti, 08.Jul.2016

Koristimo nemački u svlačionici kada su drugi blizu nas. Novak ima otvoren um, uvek želi da napreduje i sa njim možete o svemu da razgovarate - kaže Beker I pored toga što može sebi da pripiše zasluge za uspehe koje Novak Đoković ostvaruje, Boris Beker ipak želi da bude...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.