Izvor: B92, 27.Jan.2011, 20:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ana Ivanović: "Novak je odličan"

Srpska teniserka Ana Ivanović, drugarica Novaka Đokovića, posmatrala je duel polufinala Australijan Opena između njega i Federera.

Na radost Ivanovićeve i ostatka Đokovićeve publike, treći nosilac >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << savladao je aktuelnog šampiona 3:0, igrajući bolje tokom najvećeg dela meča.

Dvadesettrogodišnjem Đokoviću ovo će biti drugo finale u Melburnu, a Ivanovićeva je oduševljena njegovom igrom. "Novak je bio pribran i kontrolisao je meč. Nikada nije igrao bolje. Udarci sa osnovne linije su mu bili fantastični", rekla je Ana.

"Servirao je odlično i borio se. Pred kraj sam bila nervozna, ali sve je ispalo savršeno", dodala je Ivanovićeva.

I Đoković je bio oduševljen mečom i tvrdi da mu je ovo jedan od najboljih nastupa u životu. Inače, ovo je tek drugi put na poslednjih 21 Gren slemova da ni Rodžer Federer ni Rafael Nadal neće bit

"Svaka čast Federeru i Nadalu za sve što su uradili u proteklih, pet šest godina. Oni su veoma dominantni i pravi primeri šampiona. Uvek je bilo teško suprotstaviti im se, naročito na velikim turnirima, kad igraju najbolje. Sada se stvari pomalo menjaju, tako da je to dobro za sport", rekao je Đoković.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković finale

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.