Izvor: HotSport.rs, 14.Okt.2016, 11:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ATP ŠANGAJ: Indisponirani Đoković do trijumfa nad Zverevim

Miša Zverev je pošteno namučio Novaka Đokovića, ali je srpski teniser uspeo da dođe do trijumfa nad nemačkim teniserom – 2:1 (3:6, 7:6(4), 6:3).
Prvi set Zverev je rešio u svoju korist rezultatom 6:3, nakon što je napravio dva brejka, jedan u trećem, drugi u devetom gemu. 
U drugom setu počelo je loše po Srbina, Zverev je napravio brejk za 2:0, ali je Novak odmah >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << uzvratio i došao do 2:1, potom i do izjednačenja, pa se do kraja seta igrao gem za gem, da bi u taj brejku Đoković stigao do 7:4.
Koliko je Đoković bio nerapsoložen za igru govori i broj duplih grešaka – četiri u prvom, dve u drugom setu.
Treći set je već bio mnogo lakši, pošto je svetski broj jedan smanjio broj grešaka, napravio 3:0 veoma brzo, što je uspeo da sačuva do kraja i, nakon dva sata i 20 minuta dođe do trijumfa nad Zverevim, za plasman u polufinale turnira u Šangaju, gde ga očekuje duel sa Robertom Batistom Agutom.
The post ATP ŠANGAJ: Indisponirani Đoković do trijumfa nad Zverevim appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Na mišiće - Nole u polufinalu nakon preokreta!

Izvor: Sportske.net, 14.Okt.2016

Novak Đoković uspeo je da se nakon velike borbe sa Mišom Zverevim plasira u polufinale turnira u Šangaju...Novo polufinale Šangaja za Novaka Đokovića nakon velike borbe sa protivnikom iz Rusije...Srbin je uspeo da u polufinalu savlada Mišu Zvereva sa 2:1 u setovima (3:6, 7:6 (4) i 6:3) i da tako...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.