ATP Rim: Nole častio Kubota tri gema, Vavrinka sledeći na redu

Izvor: S media, 11.Maj.2011, 13:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ATP Rim: Nole častio Kubota tri gema, Vavrinka sledeći na redu

Novak Đoković, najbolji srpski teniser svih vremena, uspešno je započeo akciju "Pad Rima", pobedivši Lukaša Kubota sa 2:0 (6:0, 6:3).

Srpskom teniseru trebalo je sat vremena i sedam minuta da dođe do 33. uzastopne pobede u ovoj sezoni, odnosno Poljak je samo toliko uspeo da opstane na terenu protiv drugog igrača sveta.

Novak Đoković je u prvom setu bio surov prema Lukošu Kubotu, pobedivši ga bez izgubljenog >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << gema.

Mislili ste da je Nole zvezda? Pogledajte njegovog trenera VIDEO

Ministar puk'o pare da bi bodrio Novaka

Nole opleo kolce u svlačionici VIDEO

Svetski broj dva rutinski je dobio prvi gem na svoj servis, izgubivši samo jedan poen, a potom je odmah napravio brejk i poveo sa 2:0. U istom ritmu igrao je do kraja prvog seta, dozvoljavajući Poljaku da uzme tek po neki poen. Kubot je na kraju prvog seta morao da kapitulira bez osvojenog gema.

Početak drugog seta doneo je sličnu sliku, a Kubot je tek posle skoro punog časa igre uspeo da osvoji prvi gem, pri rezultatu 3:1 za Đokovića.

Zatim je usledila mala rezultatska klackalica u kojoj je Nole na svoj servis povećavao prednost, a Poljak smanjivao, i tako sve do 5:3.

Armenulić: Novak dobija već u svlačionici

Nole i Ibra donose sreću jedan drugome FOTO

U tim momentima srpski teniser kao da je odlučio da se dosta "poigravao" sa Kubotom i na svoj servis praktično ga počistio sa terena i sa 6:3 otišao u treče kolo turnira u Rimu.

U dva prethodna međusobna meča sa Kubotom, Đoković je imao stoprocentan uspeh.

U Beogradu, Kubot je poražen u finalu 2009. godine poražen sa 2:0, a na prošlogodišnjem Australijan Openu Nole je slavio sa maksimalnih 3:0.

Sledeći rival Novaka Đokovića biće Švajcarac Stanislas Vavrinka koji je u drugom kolu pobedio Italijana Filipa Volandrija sa 2:1 (6:1, 3:6, 6:2).

Foto: AP/Beta)

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Djoković u osmini finala turnira u Rimu

Izvor: Beta, 11.Maj.2011

BEOGRAD, 11. maja 2011. (Beta) - Teniser Novak Djoković plasirao se u sredu u osminu finala turnira u Rimu, pošto je savladao Poljaka Lukaša Kubota sa 2:0 (6:0, 6:3)...Prvi set Djokoviće je završio bez izgubljenog gema za 25 minuta, a za ceo meč trebalo mu je jedan sat i sedam minuta...U narednom...

Nastavak na Beta...

Đoković prepustio Kubotu tri gema

Izvor: Večernje novosti, 11.Maj.2011

Najbolji srpski teniser je u 2. kolu Mastersa u Rimu pobedio Poljaka Lukaša Kubota 6:0, 6:3 za 67 minuta. Sledeći rival Vavrinka ili Volandri

Nastavak na Večernje novosti...

ATP Rim: Staraće bolji od Troickog

Izvor: S media, 11.Maj.2011

Drugi reket srpskog tenisa, Viktor Troicki, poražen je od Potita Staraćea u 2. kolu turnira u Rimu, rezultatom 2:0 (6:4, 6:4). ..Iako je Troicki u drugom setu posle vođstva protivnika od 5:1 uspeo da osvoji tri gema u nizu, još jedan brejk viška koji je imao Italijan bio mu je dovoljan da zakaže...

Nastavak na S media...

Voznijacki: Moram da rastem da postanem Nole

Izvor: S media, 12.Maj.2011, 09:49

Karolina Voznijacki, najbolja teniserka sveta, kaže da mora još puno da radi kako bi dostigla Novaka Đokovića. ..Novakov i Karolinin projekat na Rolan Garosu..Obnažena Karolina Voznijacki FOTO..Karolina Voznijacki se udvara Noletu?..Mislili ste da je Nole zvezda? Pogledajte njegovog trenera VIDEO..Trenutna...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.