Indija u šoku: Glumica Pavitra Hajaram poginula u saobraćajnoj nesreći

Izvor: Svet plus, 20.Maj.2024, 15:09

Indija u šoku: Glumica Pavitra Hajaram poginula u saobraćajnoj nesreći

U tragičnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila juče u Hajderabadu, poginula je indijska glumica Pavitra Hajaram (53). Nesrećna žena je preminula na licu mesta, dok su hitne službe mogle samo da konstatuju njenu smrt.
Pavitra Hajaram, slavna glumica, stradala je od teških povreda koje je zadobila u nesreći. Ova tužna vest duboko je potresla javnost u Indiji.
Udes je bio katastrofalan: automobil je izgubio kontrolu, udario u bankinu, a zatim je autobus naletio na desnu stranu automobila. Pavitra je teško povređena u sudaru i nažalost je izgubila bitku za život na mestu nesreće.
View this post on Instagram
A post shared by Pavithra Jayaram (@pavithra_jayram_)
Ova tragična...

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.