AO: Srpski dan u Melburnu, Đoković igra poslednji

Izvor: Sportski Žurnal, 15.Jan.2013, 21:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AO: Srpski dan u Melburnu, Đoković igra poslednji

Petoro naših u singlu (drugo kolo) i troje u dublu (svi koji su na turniru) u sredu igraju i Melburn parkom odjekivaće srpski! Prva na teren, rano ujutro, izlazi Vesna Dolonc u duelu sa Marion Bartoli (11. nosilac, Francuska).
Potom se, takođe rano, Jelena Janković (22. nosilac) sastaje sa Portugalkom Koler, da bi na istom terenu, posle nje, zaigrao Janko Tipsarević sa Slovakom Lacko. Taj meč bi mogao da počne oko 6,30 časova. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal <<
U isto vreme kad i Janko, mogla bi na teren da izađe Ana Ivanović protiv Tajvanke Čan. Novak Đoković će poslednji na teren, tek oko 10,30 časova.
Singl:
Vesna Dolonc – Marion Bartoli (oko 4.30)
Jelena Janković – Marija Žoao Keler (oko 4.30)
Janko Tipsarević – Lukaš Lacko (oko 6.30)
Ana Ivanović – Jang-Jan Čen (oko 6.30)
Novak Đoković – Rajan Herison (oko 10.30)
Dubl:
Jovanovski/Cink – Halep/Rus (1.00)
Zimonjić/Linšted – Lodra/Mau (oko 2.30)
Troicki/Rosol – Ćipola/Sepi (oko 6.00)

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

AO: Suze, pa osmeh Jelene

Izvor: Mondo, 16.Jan.2013, 09:36

Jelena Janković pobedila Portugalku Mariju Žoao Keler, a Vesna Dolonc nije uspela protiv Marion Bartoli. Troicki ispao i u dublu!..Jelena Janković je u 3. kolu Australijan opena posle velikog preokreta. Pobedila je Portugalku Mariju Žoao Keler 2:1 u setovima (2:6, 7:6, 6:2)...Potpuno neočekivano,...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.