Izvor: Nezavisne Novine, 09.Jun.2017, 18:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vavrinka u finalu Rolan Garosa, Đoković četvrti od ponedjeljka

Švajcarski teniser Stanislas Vavrinka prvi je finalista Rolan Garosa, pošto je danas poslije više od četiri i po sata borbe savladao Britanca Endija Mareja 6:7 (6:8), 3:6, 7:6 (7:3), 6:1.

Vavrinka će se za svoj drugi trofej u Parizu boriti protiv pobjednika drugog polufinala između Španca Rafaela Nadala i Austrijanca Dominika Tima.

Ujedno, Vavrinka je ovim trijumfom obezbjedio sebi skok na drugo mjesto ATP liste, što znači da će Novak Ðoković od ponedjeljka pasti na četvrto mjesto.

Rolan Garos se igra za ukupni nagradni fond od 16.790.000 evra.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković finale,   Novak Đoković,   Pariz,   Rafael Nadal

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vavrinka u finalu, Novak definitivno četvrti

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Jun.2017

Švajcarski teniser Stanislas Vavrinka prvi je finalista Rolan Garosa, pošto je danas posle više od četiri i po sata borbe savladao Britanca Endija Mareja 6:7 (6:8), 3:6, 7:6 (7:3), 6:1...Vavrinka će se za svoj drugi trofej u Parizu boriti protiv pobednika drugog polufinala između Španca Rafaela...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.