Novak i Endi špijuniraju jedan drugog

Izvor: Vesti-online.com, 02.Sep.2016, 18:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novak i Endi "špijuniraju" jedan drugog

Svi već pričaju o finalu Novaka Đokovića i Endija Mareja na US openu. Do tada, moraju još četiri prepreke da savladaju. Najveći konkurenti trenirali su isto vreme na terenima "Flešing Medouza".

Jedan do drugog terena, dvojica najboljih tenisera današnjice imali su treninge i verovatno krišom oka "bacili" pogleda na ovog drugog. Njih dvojica zasad nemaju problema na >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << US openu. Marej je prošao dva kola, kao i Novak, s tim da je naš as odigrao samo meč prvog kola sa Jiržijem Janovičem, dok mu je Jirži Veseli predao meč zbog povrede ruke.

Novak i Endi odigrali su 34 meča dosad, a Srbin je ubedljiv - 24:10. Ove godine, Novak je pobedio Mareja u finalima Australijan opena, Rolan Garosa i Mastersa u Madridu, dok je Škot slavio u finalu Mastersa u Rimu. Ljubitelji tenisa iščekuju novi duel teniskih "titana" na velelepnom stadionu "Artur Eš".

Novak Djokovic and Andy Murray on side by side practice courts. #USOpen pic.twitter.com/edup4vR0su— Mark Carman (@thecarm) September 2, 2016
Pogledaj vesti o: Novak Đoković finale

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.