Izvor: Pančevac-online.com, 19.Nov.2023, 09:27

NOLE POČISTIO ALKARAZA ZA 9. FINALE Za titulu ponovo protiv Sinera! Evo KADA i GDE možete pratiti finalni meč u Torinu!

Najbolji teniser sveta Novak Đoković deveti put se plasirao u finale završnog godišnjeg ATP turnira u Torinu, pošto je u polufinalu savladao Španca Karlosa Alkaraza u dva seta, sa 6:3, 6:2. Za rekordnu sedmu titulu na poslednjem turniru u sezoni, Đoković će se boriti protiv Italijana Janika Sinera. Ovaj duel zakazan je za danas u […] The post NOLE POČISTIO ALKARAZA ZA 9. FINALE Za titulu ponovo protiv Sinera! Evo KADA i GDE možete pratiti finalni meč u Torinu! appeared first on PANČEVAC.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković finale,   Tenis,   Novak Đoković

Nastavak na Pančevac-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Alkaras se poklonio Novaku: Nije bilo moguće... FOTO

Izvor: B92, 19.Nov.2023

Novak Đoković se plasirao u finale Završnog mastersa u Torinu, pošto je u polufinalu više nego ubedljivo, savladao Karlosa Alkarasa sa 2:0 u setovima.

Nastavak na B92...

Đoković - Siner: Ajmo, Nole po sedmu krunu - ruši rekord Federera!

Izvor: 24sedam.rs, 19.Nov.2023

Srpski teniser igra protiv Janika Sinera u finalu Završnog Mastersa u Torinu

Nastavak na 24sedam.rs...

CELA DVORANA JE OMETALA I ZVIŽDALA NOVAKU! Đoković nakon pobede na kameri napisao nešto na ĆIRILICI (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Nov.2023

Nek nauče ovo pismo, možda i budu razumeli...Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković je u finalu Završnog mastersa u Torinu pobedio Janika Sinera sa 2:0 (6:3, 6:3) i tako osvojio rekordnu sedmu titulu na poslednjem turniru u sezoni...Novak je doslovno samleo rivala, i za nešto više od sat...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Đoković je mera svih stvari

Izvor: Deutsche Welle, 20.Nov.2023, 09:07

Najbolji teniser sveta Novak Đoković je „održao čas“ Janiku Sineru u finalu završnog turnira. Izazivači znaju da će i naredne godine svi putevi voditi preko Đokovića, piše nemačka štampa.

Nastavak na Deutsche Welle...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.