Kristijan Rud: Spremni smo za finale

Izvor: B92, 11.Jun.2023, 11:13

Kristijan Rud: Spremni smo za finale

Otac i trener Kaspera Ruda, Kristijan veruje da njegov sin može da slavi protiv Novaka Đokovića u finalu Rolan Garosa.

Dan pre velikog finala Rolan Garosa, Rud je najviše trenitao i uvežbavao svoju igru na mreži koju ima želju da poboljša za ovaj meč.

Spremni smo za drop šotove, znamo da će oni doći. Nadamo se da će Kasper uzeti prvu, a Novak ne 23. grend slem titulu. I Kasper i ja osećamo da finale dolazi, ali zbog toga i treniramo svakoga dana >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ”, kaže Rud stariji za norveški kanal TV 2.

Rud je do sada imao dobro sezonu u kojoj je na sezoni na šljaci osvojio turnir u Eštorilu i igrao polufinale Rima.

Bila je ovo teška godina, ali prethodna je bila ekstremno dobra. Nije bilo realno da je ove dodatno napredovao na listi, bili smo spremni na to da će pad doći ove godine”, rekao je Kristijan Rud i dodao:

Možda nije trebalo da putujemo po Južnoj Americi na egzibicije s Rafom, ali ne kajemo se, jer je to bila prilika koja se pruža jednom u životu. Teško je reći da li je to bio uzrok njegovog umora na početku godine. Kasper je ljudsko biće, nije mašina, i on se unervozi. Porazi su svakako mogli da dođu”, kaže Kristijan.

Đoković i Rud do sada su odigrali četiri meča i na svakom je do sada slavio Novak Đoković.

Stvar je u tome da se pronađe dobra forma, obično to dođe posle nekoliko vezanih pobeda. Ne znamo da li će Kasper uspeti da dođe do istog nivoa kao prošle godine, ali znamo da to ima u sebi”, zaključuje Kristijan Rud.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković finale,   Novak Đoković

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novak se pred svima, na srpskom, obratio Ibrahimoviću: Znamo se mi, drugari smo

Izvor: B92, 11.Jun.2023

Svi su čekali da čuju Novaka posle rekordne 23. Grend Slem krune u karijeri, a on je imao da kaže štošta o sebi i još pomalo o drugima...Srpski tensier je, kao što Grend Slem tradicija nalaže, prve utiske posle finala - istorijskog za svetski tenis - izneo na samom terenu...Kada mu je predočeno,...

Nastavak na B92...

Novak o Tomu Brejdiju: Ponosan sam što je moj prijatelj

Izvor: B92, 12.Jun.2023, 09:13

Tom Brejdi, zvezda NFL, bio je počasni gost Novaka Đokovića na finalu Rolan Garosa...Američki sportista je sedeo tokom finala protiv Kaspera Ruda u Novakovoj loži, bio je u društvu Novakove supruge Jelene...Novak je kasnije u razgovoru za Tenis Čenel rekao kako je došlo do toga..."Tom je neverovatan,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.