Novak se pred svima, na srpskom, obratio Ibrahimoviću: Znamo se mi, drugari smo

Izvor: B92, 11.Jun.2023, 19:16

Novak se pred svima, na srpskom, obratio Ibrahimoviću: Znamo se mi, drugari smo

Svi su čekali da čuju Novaka posle rekordne 23. Grend Slem krune u karijeri, a on je imao da kaže štošta o sebi i još pomalo o drugima.

Srpski tensier je, kao što Grend Slem tradicija nalaže, prve utiske posle finala - istorijskog za svetski tenis - izneo na samom terenu.

Kada mu je predočeno, mada je to znao i sam, da su ga u finalu Pariza gledale sve same svetske fudbalske face, među njima i Zlatan Ibrahimović, Novak se nasmejao na pomen švedskog asa, od >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << skoro penzionera.

"Ibra, ti i ja se znamo, mi smo drugari", obratio se Novak na srpskom Zlatanu, pre nego što je na otvorenoj sceni, posle nestvarnog uspeha, izneo prve uiske o pobedi i osvojenom 23. Grend Slemu.

Evo šta je rekao tim povodom.

Zahvalio se potom svim slavnim fudbalerima koji su samo zbog njega došli na tribine "Šatrijea".

"Hvala zvezdama fudbala što su došle, Žiru, Embape, Ibrahimoviću… Vidimo se dogodine. Srbija"

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.