Endi Marej u finalu Australijan opena

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Jan.2016, 14:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Endi Marej u finalu Australijan opena

Britanski teniser Endi Marej plasirao se u finale Otvorenog prvenstva Australije, pošto je danas u polufinalu savladao Miloša Raonića iz Kanade u pet setova - 4:6, 7:5, 6:7, 6:4 i 6:2.

Marej će za svoju prvu titulu, u petom finalu, na Australijan openu igrati protiv najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića.

Raonić je sjajno ušao >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << u današnje polufinale i odmah u prvom gemu napravio brejk i to bez izgubljenog poena. Već u naredom, Marej je mogao odmah da uzvrati, imao je tri vezane brejk lopte, ali se Kanađanin odbranio. Taj brejk bio je, na kraju, i dovoljan Raoniću za prednost od 1:0.

U drugom setu se vodila izjednačena borba, teniseri su bili sigurni na svoj servis sve do 12. gema kada je Marej napravio odlučujući brejk i izjednačio na 1:1.

Velika borba se prenela i na treći set u kojem je pobednik rešen tek u taj-brejku. Raonić je taj deo igre dobio sa 7:4 i tako ponovo poveo.

U četvrtom setu Mareju je bio dovoljan jedan brejk kako bi meč odveo u peti, odlučujući set.

Pitanje pobednika ovog polufinala rešeno je na samom početku poslednjeg seta. Raonić je imao problema s povredom, a Marej je, uz dva brajka, vrlo brzo poveo sa 4:0 i tu prednost je bez većih problema sačuvao do kraja i plasirao se u finale posle nešto više od četiri sata igre.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković finale

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Raonić nije izdržao, Mari poslije četiri sata igre u finalu Australijan opena

Izvor: Nezavisne Novine, 29.Jan.2016

Britanski teniser Endi Mari plasirao se u finale Australijan Opena pobjedom nad Kanađaninom Milošem Raonićem poslije preokreta u pet setova...Mari je do trijumfa došao sa 4:6, 7:5, 6:7 (4:7), 6:4, 6:2, poslije nešto više od četiri sata igre...Drugi teniser svijeta je tako po peti put stigao do...

Nastavak na Nezavisne Novine...

AO - Endi Marej i Novak Đoković u novom finalu

Izvor: Sportske.net, 29.Jan.2016

Britanski teniser Endi Marej plasirao se u finale Otvorenog prvenstva Australije, pošto je danas u polufinalu savladao Miloša Raonića iz Kanade u pet setova...Britanski teniser Endi Marej plasirao se u finale Otvorenog prvenstva Australije, pošto je danas u polufinalu savladao Miloša Raonića iz...

Nastavak na Sportske.net...

Marej: Pet plasmana u finale u Melburnu je veliko dostignuće

Izvor: Beta, 29.Jan.2016

Britanski teniser Endi Marej izjavio je danas da je ponosan na svojih pet plasmana u finale Otvorenog prvenstva Australije i da će u borbi za trofej protiv prvog igrača sveta Novaka Djokovića morati da odigra najbolje što zna kako bi pobedio.Drugi teniser sveta Marej plasirao se danas u finale prvog...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.