Đoković i Mari u petak od 16 sati za finale Rolan Garosa

Izvor: MozzartSport.com, 04.Jun.2015, 15:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković i Mari u petak od 16 sati za finale Rolan Garosa

Trenutni skor - 18:8 za srpskog tenisera

Na papiru najteža prepreka prebrođena je u četvrtinalnom okršaju sa devetostrukim šampionom Rafaelom Nadalom, ali vara se svako ko misli da će se preostali konkurenti za pehar Rolan Garosa skloniti sa puta Novaku Đokoviću. Poslednji će to učiniti Endi Mari, njegov naredni rival u borbi za finale, koju su organizatori pariskog grend slema zakazali za petak u 16 sati.

Tačnije oko >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << 16 sati pošto će tačan termin zavisiti i od susreta Žoa Vilfreda Cinge i Stanislasa Vavrinke, kojim će u 13 sati biti otvoren program na terenu "Filip Šatrije".

Srbija će naravno svu pažnju usmeriti na drugo polufinale u kome će Đoković i Mari voditi 27. međusobnu bitku. U dosadašnjih 26 prvi reket sveta Đoković slavio je čak 18 puta, izgubio je samo osam mečeva. Nova, 19. pobeda primakla bi ga na korak od jedine grend slem titule koja mu nedostaje.

(FOTO: Action Images)
Pogledaj vesti o: Novak Đoković finale,   Rafael Nadal,   Novak Đoković,   Pariz

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.