Đoković: Umoran sam, ali biću spreman za US open

Izvor: Blic, 22.Avg.2011, 00:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković: Umoran sam, ali biću spreman za US open

Novak Đoković je posle predaje Endiju Mareju u finalu Sinsinatija pri rezultatu 6:4, 3:0 za britanskog tenisera priznao da ga je stigao umor. Ipak, kao glavni razlog za tek drugi poraz u sezoni Novak je naveo povredu ramena.

"Naravno da ovo nije bio dobar poraz. Srećom, imam celu nedelju, odnosno osam dana do US opena. Uveren sam da ću moći da se oporavim", rekao je Novak.

Đoković >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<
je morao da uspori servis, a nisu mu funkcionisali ni forhend ni bekhend. Zato je odlučio da ne izaziva sreću.

"Možda sam mogao da odigram još koji gem, ali čemu to. Igrač kakav je Endi Marej ne može da se savlada jednim udarcem", rekao je Novak.

Najbolji teniser sveta je odigrao 59 mečeva ove sezone uz skor 57-2 i pre nekoliko dana izjavio da ga stiže umor i da mu se nekad ne igra tenis, ali da ga motiviše to što "mrzi da gubi".

"Jesam iscrpljen zbog toga što sam igrao mnogo mečeva, ali umor nije razlog za ovo. Razlog je bol u ramenu, jednostavno nisam mogao da serviram", rekao je Novak.

Povezane vesti: Marej: Više bih voleo da pobedim Novaka za tri nedelje Novaka zaustavila povreda ramena, Mareju Sinsinati Đoković: Ni Marej ni ja nismo fizički spremni, finale će biti neizvesno
Pogledaj vesti o: Novak Đoković finale,   Tenis,   US Open

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novak: Biću spreman za US Open!

Izvor: Vesti-online.com, 22.Avg.2011

Najbolji igrač sveta Novak Đoković je nakon predaje finalnog meča u Sinsinatiju Britancu Endiju Mareju, izjavio da očekuje da će rešiti problem sa povredom ramena do počeka US Opena, 29. avgusta..."Ne postoji dobar poraz, ali je dobro to što do početka turnira u Njujorku ima sedam, osam dana....

Nastavak na Vesti-online.com...

Novak se javno izvinio navijačima zbog predaje u finalu

Izvor: Vesti-online.com, 22.Avg.2011

Najbolji teniser planete Srbin Novak Đoković je poslao javno izvinjenje svim svojim navijačima zbog toga što je morao da preda meč Endiju Mareju pri rezultatu 4:6, 0:3 u finalu Sinsinatija.

Nastavak na Vesti-online.com...

Novak se izvinio navijačima zbog predaje

Izvor: Vesti-online.com, 22.Avg.2011

Najbolji teniser planete Srbin Novak Đoković poslao je javno izvinjenje svim svojim navijačima zbog toga što je morao da preda meč Endiju Mareju pri rezultatu 4:6, 0:3 u finalu Sinsinatija..."Dragi moji prijatelji i fanovi, nažalost nisam uspeo da završim meč i zbog toga sam želeo da se svima...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.