Đoković-Federer u finalu Rima

Izvor: Studio B, 16.Maj.2015, 10:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković-Federer u finalu Rima

Najbolji teniser sveta Novak Đoković pobedio je u polufinalnom meču na ATP turniru u Rimu Španca Davida Ferera sa 2:0 u setovima, 6:4, 6:4. Novak će u finalu igrati protiv Švajcarca Rodžera Federera, koji je pobedio zemljaka Stanislasa Vavrinku.

Đoković je u 20. međubobnom >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << duelu pobedio Ferera 15. put, čak deveti u nizu, i zakazao šesto finale u Rimu.

On je do trijumfa nad osmim reketom sveta došao posle sat i po vremena bez većih problema nakon što protivniku nije dopustio nijedan brejk, dok su Đokoviću bila potrebna samo dva u oba seta.

Srpski teniser će u finalu imati šansu da odbrani pehar koji je osvojio prošle godine, a rival će mu biti Švajcarac Rodžer Federer, koji je pobedio zemljaka Stanislasa Vavrinku sa 6:4, 6:2.

Meč je na programu u nedelju od 16 časova, prenos je na Prvom programu RTS-a.

Turnir u prestonici Italije igra za ukupan nagradni fond od 3,83 miliona evra.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković finale

Nastavak na Studio B...






Povezane vesti

Đoković: Loš teren i dobra igra

Izvor: B92, 16.Maj.2015

Novak Đoković rekao je da je zadovoljan plasmanom u finale Rima, jer je odigrao najbolji meč u dosadašnjem toku turnira...Srpski teniser pobedio je Davida Ferera sa 6:4, 6:4 i plasirao se u šesto finale Rima gde će pokušati da osvoji četvrtu titulu...Novak je istakao da je teren u Rimu u veoma...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.