Nekadašnji broj 1 oštro o Novakovim problemima! (foto)

Izvor: Sportske.net, 29.Avg.2018, 19:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nekadašnji ''broj 1'' oštro o Novakovim problemima! (foto)

Nema razumevanja za probleme koje je sinoć imao naš teniser.

Novak Đoković je uspešno startovao na US Openu u Njujorku, savladao je u prvom kolu Mađara Martona Fušoviča, ali posle velike borbe u veoma teškim vremenskim uslovima, po pravoj tropskoj vrelini.

Tri sata je trajao njihov dvoboj, posle trećeg >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << seta im je dozvoljena desetominutna pauza, a u još par navrata su i jedan i drugi tražili pomoć lekara.

Međutim, ovi problemi Đokovića i Fušoviča, ali i mnogih drugih tenisera tokom jučerašnjeg dana na US Openu, nisu naišli na razumevanje nekadašnjeg američkog tenisera Džimija Konorsa, inače petostrukog osvajača US Opena.

On je reagovao na objavu Borisa Bekera na Tviteru i oštro uzvratio:

"Da li je vruće? Da imam šansu da igram za 3.5 miliona dolara, igrao bih u podne u Sahari. To je deo igre. Izađite na teren i dajte sve od sebe. Srećno, igrači!", poručio je Konors.

-

Was it hot?? To have a chance to play for 3.5 million $— I would have played at 12 noon in the Sahara dasert— being in great condition is part of the game— get in there and give it you all — good luck players!!!

— Jimmy Connors (@JimmyConnors) August 29, 2018
Pogledaj vesti o: Nju Jork

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.