REKAO JE IZVINI, A ONDA GA UBIO: Naleteo je na devojku na ulici, kada je njen dečko uradio BRUTALNU STVAR (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 03.Nov.2016, 18:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

REKAO JE IZVINI, A ONDA GA UBIO: Naleteo je na devojku na ulici, kada je njen dečko uradio BRUTALNU STVAR (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Nepoznati muškarac jednim udarcem u glavu ubio je Patrika Gormana (64) koji je slučajno naleteo na njegovu devojku.

Ubistvo se dogodilo u Kvinsu u Njujorku, a prema rečima očevidaca, Patrik se čak izvinio devojci na koju je naleteo.

Njujorška policija je tek sada objavila snimak trenutka kada nepoznati muškarac udara Patrika, iako se napad dogodio >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << u junu ove godine.

Udarac u glavu oborio je Patrika na zemlju, a na snimku se vidi kako on pokušava da ustane, ali mu to ne uspeva. Hitna pomoć je na poziv prolaznika došla po Patrika i odvezla ga u bolnicu, ali je na kraju ipak preminuo.

Osumnjičeni za ubistvo je muškarac star između 30 i 35 godina sa kratkom crnom kosom. Poslednji put je viđen sa belom majicom, crnim šorcem i crnom torbom.

Pogledajte video:



(Telegraf.rs / Izvor: thesun.co.uk)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.